Ajankohtaista

 • KERHON BRUNSSI

  Brunssin menu vaihtuu kausittain. Se on toinen toistaan tukevien vastakohtien herkullista vuoropuhelua:, makeita hedelmiä, täyteläisiä juustoja, raikkaita kasviksia, suolaisia leikkeleitä, salaatteja päällään suuta napsaavan hapokasta vinaigretteä, ja millään emme malttaneet olla laittamatta tarjolle myös pizzaamme.

  Tervetuloa nauttimaan kiireettömästä lauantaipäivästä kanssamme! Varaa pöytäsi nyt!

 • SHOW & DINNER

  Lokakuussa avattavan kulttuuritalo Monion palvelutarjonnassa Ravintola Kerho tulee tekemään yhteistyötä Tuusulan kunnan kulttuuripalvelun kanssa. Yhteistyö tuo mukanaan Show & Dinner -paketin, jossa kulttuurivieras voi käydä nauttimassa Kerhon antimia ennen tai jälkeen esityksen.

  Väliajalla Monion tiloissa on tarjolla yhdessä Konditoria pH7:n kanssa loihdittuja suolaisia herkkuja ja makeita teemaleivoksia. Juomatarjoilut onnistuvat ennakkoon tilattuna tai paikan päältä ostettuna. 

   ”Tavoittelemme kaikessa toiminnassamme korkeatasoista asiakaskokemusta tarjoamalla laadukkaita tuotteita ja palveluita. Olemme innoissamme yhteistyöstä Monion kanssa ja mahdollisuudesta olla mukana tarjoamassa monipuolisia palveluita ja yhteisöllisiä kulttuurikokemuksia Monion vieraille”, kertoo Ravintola Kerhon toimitusjohtaja Juha Palmula.

 • JUHLI KERHON TYYLIIN

  Kerhon tiloissa voit järjestää upean tilaisuuden jopa sadalle vieraalle. Kaunis rakennuksemme tarjoaa ainutlaatuisen miljöön ja osaava henkilökuntamme ymmärtää Sinun tilaisuuden erityisluonteen. Anna meidän luoda tilaisuuteesi sopiva tunnelma ja tarjoilut Kerhon tyylillä ja osaamisella.

  Nyt on hyvä aika alkaa pohtia lähestyvää juhlakautta ja vaikka omien pikkujoulujen järjestämistä. Ollaanpa yhteyksissä!

 • UUSI À LA CARTE MENU

  Uudistimme Kerhon à la carte -listan.

  Tarjolla alkusyksyn herkullisia makuja ja ihania klassikoita Kerhon tyyliin. Olkaa hyvä! 


 • TAIDENÄYTTELYT

  Järjestämme yhdessä paikallisten kuvataiteilijoiden kanssa kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä Kerhon yläkerran kokous- ja juhlatiloissa.

  Syyskuun ajan on esillä Pekka Halosen akatemian syventävän maalauslinjan syksyn 2022 oppilaiden maalauksia. “Taide vie irti arjesta ja tuo elämään uusia ulottuvuuksia.”

  Näyttely on esillä 6.9. – 2.10.2023. Näyttelyyn on vapaa pääsy Kerhon aukioloaikoina. Tervetuloa!

 • Ravintola Kerho

  Aukioloajat:

  ma-to 11.00 – 14.30

  pe 11.00 – 22.00

  la 11.00 – 22.00

  (keittiö sulkeutuu 30 min aiemmin)
  Su suljettu

  Monion Show & Dinner -iltoina palvelemme klo 11.00 – 19.00.

  Lounas arkisin klo 11.00 -14.30.
  Kerhon puoti palvelee aina aukioloaikojen mukaan.

  ******************************

  Otamme vastaan varauksia info@kerho.fi

  Tilaukset ja lisätiedot info@kerho.fi puh. 010-231 2750